e natural sa fi frumoasa

vineri, 2 noiembrie 2012

Masti de fata magice pentru un aspect proaspat și luminos

In sezonul rece trebuie sa acordam o ingrijire speciala pielii, deoarece ea are nevoie sa-si reinnoiasca celulele.

1707 Masti de fata magice pentru un aspect proaspat și luminos
Masti de fata magice pentru un aspect proaspat și luminos
Iata cateva masti care va face pielea dvs sa arate minunat:
Pentru pielea uscata
Se amestecă 1 lingură de unt cu 1 lingurita de suc de afine. Aplicati masca pe fata si lasati sa actioneze timp de 20 de minute. O altă opțiune este de a amesteca o lingurita de miere cu un gălbenuș de ou. Adăugați o jumătate de lingură de ulei de măsline și câteva picături de suc de lamaie. Se aplică pe față și lasati sa actioneze 20 de minute, apoi clatiti cu apa calduta.
Pentru a calma pielea uscata se poate face masca de mai jos. Se amestecă 2 linguri cu 1 lingurita de caș, o lingura de suc de catina. Adăugați 1 gălbenuș de ou și 1 linguriță de ulei de ulei. Se amestecă bine, se aplica pe fata si lasati sa actioneze timp de 15 minute. Dupa procedura, scoateți cu grijă masca cu apa calduta si apoi aplicati o crema. Masca hrănește pielea uscată și o face supla.
Pentru pielea iritată
Se prepară o mască de cartof crud. Se da printr-o razatoare, se obtine o pastă și apoi se aplică pe față. Aceasta masca este potrivita pentru pielea uscata predispusa la exfoliere. Acesta funcționează ca inmuiere si hidratare.
Pentru tenul gras
Bateti un albus de ou cu 1 lingurita suc de cătină. Aplicati masca pe fata si lasati sa actioneze timp de 20 de minute, apoi clatiti cu apa calda.
O altă opțiune este de a amesteca 1 lingura de afine zdrobite cu 2 linguri de iaurt si 1 lingura de suc de lamaie. Se aplică pe piele și se lasa sa actioneze timp de 15 minute, apoi clatiti cu apa calduta. Pentru a curăța porii pielii grase, dati prin razatoare un mar mic si amestecati cu o lingura 1 de proteine. Aplicati masca pe fata si lasati sa actioneze timp de 15-20 de minute, apoi clatiti cu apa calduta.
Pentru piele sensibila si delicata
Se înmoaie un pumn de fasole în apă. Se fierbe pana cand se inmoaie, apoi se piseaza bine si se trece printr-o sită fină sau un tifon și se amestecă în timp ce este încă calda, cu sucul de la o jumatate de lamaie si 1 lingura ulei de masline. Se aplică pe piele și se lasă timp de 30 de minute sa actioneze. Aceasta masca hrănește si netezeste pielea.
Se amestecă 1 gălbenuș de ou cu 1 lingurita de iaurt, ulei de măsline și aceeași cantitate de suc din struguri. Adaugati pesmet până când acesta devine consistenta si groasa. Se aplică pe față și se lasa sa actioneze timp de 15 minute. Puteți face aceasta masca de 2 ori pe săptămână.
Dacă doriți sa faceti pielea supla si sa ii dati unaspect tineresc, faceti o masca cu mazăre. Se amestecă 4 linguri de mazare fiarta cu 2 lingurite de iaurt. Se aplică pe piele și se lasa sa actioneaza pentru 20 de minute.

2409 Masti de fata magice pentru un aspect proaspat și luminos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu