e natural sa fi frumoasa

vineri, 2 noiembrie 2012

Soluti naturale pentru buze senzuale

Buzele sexy fascineaza, cheama sau soptesc, fiind mereu in tendinte.

Rujul sau gloss-ul contureaza buzele si le nuanteaza, dar ingrijirea atenta le face catifelate si voluptoase. Incearca aceste remedii naturale pentru a avea buze moi, perfecte pentru un sarut pasional:

1.Hidrateaza-te
Inainte de folosi balsam de buze sau alte tratamente speciale este esential sa bei minim 8 pahare de apa in fiecare zi, pentru a preveni uscarea si craparea buzelor.
2.Uleiul de cocos,  rasfat pentru buze catifelate
Acest ulei aromat mentine buzele tinere si le protejeaza impotriva vantului sau a radiatiilor solare. Alege uleiul de cocos extravirgin si foloseste-l in loc de balsam de buze de fiecare data cand simti nevoia de hidratare sau, pur si simplu,  vrei sa te bucuri de parfumul lui natural. O picatura de ulei de cocos intensifica stralucirea buzelor, la fel ca un gloss.
3.Miere pentru exfoliere si hidratare
Iata solutia perfecta pentru buzele foarte uscate si crapate. Mierea este un antiseptic natural care vindeca micile taieturi si hidrateaza in profunzime. Aplica putine miere pe buze cu degetele sau cu ajutorul unei dischete demachiante. Maseaza delicat pentru a elimina stratul de celule moarte. Poti incerca mierea de salcam, de tei sau cea poliflora pentru un tratament natural, cu gust delicios.
4.Ceai negru si unt, reteta cremoasa ultra-rapida
Un remediu inedit, dar foarte eficient pentru buze frumoase si hidratate. Alege un pliculet de ceai negru si tine-l 2 minute in apa calduta. Dupa aceea, il scurgi bine si il presezi usor pe buze timp de cinci minute, apoi aplici un strat subtire de unt.
Ingredientele naturale te ajuta sa obtii buze fine, protejate si catifelate. Fiecare zambet iti va spori puterea de seductie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu