e natural sa fi frumoasa

vineri, 2 noiembrie 2012

masti naturale de iarna

Iarna tenul nostru are nevoie de o ingrijire speciala, iar măștile simple sunt potrivite pentru orice femeie ocupată, care nu are timp sau posibilitatea de a merge la saloane scumpe.

3338 5 masti naturale de iarna
5 masti naturale de iarna
Măștile sunt una dintre cele mai vechi proceduri de înfrumusețare din întreaga lume. Odată ce femeile isi tratateaza fata, ele isi mențin pielea netedă, moale și frumoasa, o o protejeaza de imbatranire.
In mod tradițional grăsimile de animale și pești se folosesc pentru a preveni deteriorarea pielii din cauza aerului rece, sau a unei ierni uscate.
Astăzi, mastile naturale sunt încă populare în rândul multor femei, în special în rândul celor care încearcă să evite produsele toxice și preferă să hrănească, curata, vindeca și de a proteja pielea cu masti homemade.
Iata cateva măști de iarnă și rapide, adecvate în special pentru femeia moderna ocupata.
Masca cu avocado
Este perfecta pentru pielea uscată, care suferă în special în timpul iernii. E simplu: se piseaza ce e in interiorul unui avocado cu o furculita, se adauga un strop de ulei de masline si aplicati un amestec neted, si aromat pe fata. Masca este profund hrănitoare și va oferi pielii o varietate de vitamine, minerale, antioxidanți și fibre emoliente pentru a combate uscaciunea fetei în timpul iernii.

4278 5 masti naturale de iarna
Masca cu iaurt
Aceasta masca este uimitor de simpla și eficienta, dacă suferiti de oboseala de zi cu zi. Se aplică pe fata doar un pic de iaurt, lapte bătut sau smântână (pentru gătit, nu dulce) și se evita zona ochilor. Lasati timp de 10-15 minute sa actioneze si clatiti cu apa calduta. Aceasta masca inmoaie, improspateaza si restabileste echilibrul pH-ului natural al pielii și, de asemenea o protejeaza de efectele negative ale vântul rece de iarnă.

5285 5 masti naturale de iarna
Masca cu galbenus de ou
Aceasta masca este potrivita pentru tenul gras cu pori dilatati. Se aplica pe fata un gălbenuș bătut, se lasă să actioneze pentru o jumătate de oră și apoi se spală cu apă. Aceasta masca simpla va actualiza și va strânge pielea dvs. În timpul iernii, va crea o barieră naturală care va va proteja fata.

6249 5 masti naturale de iarna
Masca cu fulgi de ovăz
Aceasta masca e o recompensă mare pentru pielea dvs importiva frigului de fara. Pentru a pregăti masca, se amestecă în proporții egale fulgi de ovaz cruzi, galbenus de ou și miere. Lasati pe fata sa actioneze timp de aproximativ 20 de minute, apoi se spală cu apă călduță și se usuca. Odată aplicata pe fata, ea ar trebui să fie moale, odihnita și cu un aspect sanatos.

7227 5 masti naturale de iarna
Masca cu banane
Dacă aveți pielea dvs suferă în timpul iernii, încercați să o ajutati cu o banana. Se face un piure de la o banana si se amesteca cu smântână dulce proaspătă, apoi se aplică pe față. Lasati masca sa actioneze pentru aproximativ 30 de minute. Veți simți că pielea dvs este netedă, moale, hidratata, hranita si va va face sa uitati ca afara este frig si iarna urata.

8182 5 masti naturale de iarna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu