e natural sa fi frumoasa

vineri, 2 noiembrie 2012

Vitamina A ajuta la intinerirea pielii

Imbatranirea pielii poate fi amânată prin utilizarea regulată a produselor cosmetice care conțin vitamina A.

2421 Vitamina A ajuta la intinerirea pielii
vitamina A intinereste pielea
Acesta exercită un efect de peeling si indeparteaza celulele moarte. Important este ca aceasta activează diviziunea celulara, si face pielea fermă, prevenind ridurile fine mici.
Pielea întinsă, tinereasca proaspata este aproape întotdeauna un semn al prezenței vitamina A optim ca un antioxidant puternic, și întărește sistemul imunitar.

3340 Vitamina A ajuta la intinerirea pielii
În timpul nopții, între orele 22.00 și 16:00, pielea este restaurata. Sa constatat că, în cursul acestei perioade, celulele pielii sunt deosebit de sensibile pentru a absorbi ingrediente active. Prin urmare, preparate de vitamina A si retinol ar trebui să fie utilizate în principal pe timp de noapte. Vitamina A trebuie sa fie prezenta in alimentatia noastra. Cu aceasta vom lua carotenoide, iar cel mai important este beta-carotenul.

4280 Vitamina A ajuta la intinerirea pielii
Carotenoizii sunt adesea numiti vitamine si se gasesc in cea mai mare parte in morcovi, dovleac, papaya si rosii.

5287 Vitamina A ajuta la intinerirea pielii
Nu mai puțin important este rolul său în stimularea glandei timus, precum și pentru a crește producția de celule albe din sânge, care suprima inflamație. Aceasta, la rândul său, afectează pielea încrețită ca si keratoza ei de acestea din urmă sunt datorate proceselor inflamatorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu