e natural sa fi frumoasa

vineri, 2 noiembrie 2012

Mastile de par cu ou accelereaza cresterea lui si il hraneste datorita vitaminelor continute in ou.

Mastile de par cu ou accelereaza cresterea lui si il hraneste datorita vitaminelor continute in ou.

1708 4 masti de par hranitoare cu galbenus de ou
4 masti de par hranitoare cu galbenus de ou
În componența măștilor trebuie să intre si galbenuul de ou, deaorece acesta conține multe vitamine si nutrienti care hraneste parul si il ajuta sa se recupereze de la daunele provocate de soare sau de produse chimice. Gălbenușul de ou conține vitamina B3, care accelereaza cresterea parului si asigura luminozitate culorii parului.
Iata sugestiile noastre pentru mastile de par cu ou:
Masca cu ou si lamaie împotriva mătreții
Aceasta masca ajuta la lupta impotriva matretii si normalizeaza activitatea glandelor sebacee de la nivelul scalpului. Adaugati la sucul de la o jumatate de lamaie 2 gălbenușuri de ou si 2 picaturi de brusture. Se amestecă și se aplică pe păr, apoi se lasa sa actioneze timp de 30 de minute, apoi se clateste cu apa calda si sampon.
Masca pentru consolidarea parului
Se amesteca bine 1 lingura de ulei de masline, 1 lingurita de miere, 1 galbenus de ou, 1 lingurita de henna incoloră, 1 lingurita coniac. Se aplică pe lungimea parului și se lasa sa actioneze timp de 40 de minute. Se spală cu apă caldă și șampon, la care se poate adăuga si câteva picături de ulei esențial pentru stralucire.
Masca nutritiva pentru par uscat
Se amestecă două gălbenușuri de ou cu 3 linguri de ulei, 2 linguri de arnica si ulei de brusture. Se aplica pe par si se lasa sa actioneze timp de 30 de minute. Acoperiti părul cu un prosop, apoi se spală cu apă caldă și șampon.
Masca cu miere si ou pentru par gras
Se amestecă 1 gălbenuș de ou cu 2 linguri de miere si ceapa verde tocata. Se amestecă bine până la un amestec omogen. Masca se aplica pe par si se lasa sa actioneze timp de 1 oră. Pentru a spori efectele sale puteti acoperii parul cu un capac din plastic și o pânză de bumbac. Clătiți cu apă caldă și un șampon neutru, la care se poate adăuga si câteva picături de ulei esențial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu